Voordelen op een rijtje
Autorijden wordt werkelijkheid
Autorijschool Fernando de Graven
Rijopleiding in stappen (R.I.S.)
Rijvaardigheidstraining
Theorie & Praktijk begeleiding Online
Tussentijdse toets
Theorie-examen
Spoedopleiding
Prijzen
Contactgegevens
Links
Blog
Blog
Blog


Rijopleiding in stappen (R.I.S.)
De naam zegt het eigenlijk al, in de Rijopleiding in Stappen (RIS) leer je stap-voor-stap zelfstandig autorijden. Met deze moderne rijopleiding ben je beter voorbereid op deelname aan het verkeer. Je gaat steeds een stap verder, als je de vorige stap voldoende beheerst.

Je eerste stap is meestal een huiswerkopdracht. Je laatste stap is dat je iets geheel zelfstandig en in steeds wisselende situaties kunt uitvoeren. Je doorloopt verschillende scrips verdeeld over vier modules waarbij iedere module wordt afgesloten met een toets.

Na afronding van de eerste twee modules worden je kennis en vaardigheden getoetst. Een RIS instructeur neemt deze toetsen af. In de derde toets kun je kennismaken met de gang van zaken bij het CBR en alvast wennen aan een examensituatie zoals zelfstandig en navigatie rijden en zelfreflectie.
De vierde en laatste toets is het CBR-praktijkexamen.

En om een volwaardige rijopleiding goed aftesluiten krijg je ook nog een Rijvaardigheidstraining op circuit in een BMW / Mercedes.autorijschool Fernando de Graven  -  Parkweg 54  -  5701 PX Helmond  -  [T] 06 28533807  -  [E] info@fernando-de-graven.nl